Bitfinex 2018-03-20T17:15:04+00:00

Informatie Bitfinex

Bitfinex is een volledig uitgeruste cryptocurrencybeurs die wordt vertrouwd door miljoenen handelaars over de hele wereld. Sinds 2014 is Bitfinex naar voor getreden als één van ’s werelds leidende bitcoinbeurzen. Het bedrijf is gevestigd in Hong Kong en kwam voor het eerst op de markt in 2012 en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt.

Vandaag is Bitfinex een vertrouwde bron van cryptocurrencyhandel, met dagelijkse volumes van meer dan $ 1 miljard. Naast bitcoin biedt het toegang tot ’s werelds toonaangevende altcoins, evenals portemonneediensten met volledige specificaties. Marktpartijen die op zoek zijn naar een one-stop-shop voor al hun cryptocurrency-behoeften, zullen Bitfinex zowel handig als effectief vinden.

Bitfinex is één van ’s werelds grootste en meest geavanceerde cryptocurrencybeurzen. Geavanceerde handelsfuncties, diepe liquiditeit en toegang tot meerdere altcoins maken Bitfinex ideaal voor serieuze handelaars die alle opties binnen handbereik willen hebben om hen te helpen geld te verdienen met cryptocurrency.

Bitfinex is niet alleen ’s werelds grootste Bitcoin-beurs, maar biedt ook een aanpasbare interface waarmee je jouw werkstation kunt personaliseren. Het platform is volledig uitgerust met margehandel en tien verschillende soorten opdrachten die je de mogelijkheid bieden om onbeperkt te verhandelen. Bitfinex is een gedetailleerde, krachtige en professionele cryptocurrencybeurs.