Changelly 2018-03-20T17:19:10+00:00

Informatie Changelly

Changelly is een directe digitale valutabeurs die concurrerende crypto-naar-crypto tarieven biedt. De beurs is opgericht in 2013 en is uitgegroeid tot één van de meest populaire crypto-naar-crypto-beurzen op de markt. Deze Tsjechische beurs biedt een breed scala aan diensten voor mensen die op zoek zijn naar de beste tarieven voor het converteren van cryptocurrency. Changelly is op de internationale markt sterk aanwezig en heeft sinds 2015 het vertrouwen van 300.000 klanten gewonnen.

changelly

Changelly biedt een uniek aanbod: hiermee kunt u één cryptocurrency voor een ander uitwisselen op de meest handige manier. Dit doet het door de beste tarieven samen te voegen en voor te stellen op zijn website. De robot is geïntegreerd in ’s werelds grootste cryptocurrencyhandelsplatformen, zoals Poloniex en Bittrex. In een kwestie van milliseconden stelt de robot het best beschikbare tarief voor op zijn website.

Gezien de onvoorspelbaarheid rond cryptocurrency stelt het platform geen tarieven vast. Dit stelt het bedrijf in staat om een zeer lage commissie in rekening te brengen voor het faciliteren van transacties.