Coinbase 2018-03-20T17:19:38+00:00

Informatie Coinbase

Coinbase is een van ’s werelds eerste cryptocurrencybeurzen en portemonneeplatforms waarmee je bitcoin, Ethereum en Litecoin kunt kopen en opslaan. Zeer weinig cryptocurrencybeurzen dragen een naam die prominenter is dan Coinbase. Het in San Francisco gevestigde bedrijf heeft 7,4 miljoen gebruikers en is beschikbaar in 32 landen over de hele wereld.

Natuurlijk heeft Coinbase verschillende directe voordelen voor het aantrekken van handelaren in cryptocurrency. In slechts vijf korte jaren is het erin geslaagd een belangrijke hoeksteen van de blockchain-markt te worden. Zeer weinig cryptocurrencybeurzen dragen een naam die prominenter is dan Coinbase.

Coinbase is opgericht in 2012 en is een virtuele beurs waarmee je ’s werelds populairste cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum en Litecoin, kan kopen en verkopen. Tezamen biedt de uitwisseling toegang tot drie van de tien grootste cryptocurrencies ter wereld.

Met Coinbase kan je niet alleen cryptocurrency kopen en verkopen, maar het biedt ook portemonnee- en handelsdiensten aan. Het is vrijwel een one-stop-shop voor alle cryptocurrency-marktspelers.