GDAX 2018-03-20T17:20:06+00:00

Informatie GDAX

Het in de VS gevestigde GDAX is een populaire digitale activabeurs die het storten en opnemen van geld snel en gemakkelijk maakt. GDAX, of Global Digital Asset Exchange, biedt grote volumes digitale handel in valuta en portemonneediensten aan Amerikaanse en internationale klanten. Net als fiatvaluta’s worden digitale valuta’s die worden aangeboden via GDAX, verhandeld tegen de Amerikaanse dollar. Handelaars zullen verheugd zijn dat GDAX onderdeel is van Coinbase, één van ’s werelds toonaangevende cryptocurrencybeurzen. In mei 2016 nam het bedrijf zijn Coinbase Exchange opnieuw op in GDAX, toen het begon met het aanbieden van het Ethereum-token.

GDAX is een online digitale-valutabeurs die instellingen en professionals de mogelijkheid biedt om ’s werelds toonaangevende cryptocurrencies te verhandelen.

GDAX is zeer liquide en wordt gebruikt voor een van ’s werelds grootste cryptocurrencynetwerken. Het biedt geavanceerde handelsfuncties, concurrerende tarieven en vele stortingsopties. Een hefboomwerking van maximaal 500:1 wordt ook aangeboden aan beleggers die op zoek zijn naar de mogelijkheid om meer geld te verdienen.

De beurs is verzekerd door enkele van de grootste investeerders in de sector, zoals de New York Stock Exchange en Andreessen Horowitz, het particuliere Amerikaanse risicokapitaalbedrijf.