Kucoin 2018-03-20T17:21:08+00:00

Informatie Kucoin

KuCoin is een cryptocurrencybeurs die op 15 september 2017 is gelanceerd. Het platform maakt op dezelfde manier gebruik van KuCoin-aandelen (KCS) als Binance. U krijgt een korting op de transactiekosten wanneer u KuCoin-tokens gebruikt. Over het algemeen wil KuCoin een gebruiksvriendelijkere beurs zijn dan de traditionele beurzen die vandaag beschikbaar zijn. Het platform deelt bijvoorbeeld 90% van de handelskosten met gebruikers. Ze bieden ook een klantendienst die 24/7 bereikbaar is en royale verwijzingsbeloningen.

De beurs is ook bekend voor het plaatsen van muntparen voordat ze bij andere grote cryptocurrencybeurzen beschikbaar zijn. De website bevat een lijst met munten die in de nabije toekomst aan het platform zullen worden toegevoegd.

kucoin

Eigenschappen van KuCoin

Het platform promoot de volgende kenmerken:

Betrouwbaarheid: KuCoin gebruikt data-codering, dynamische authenticatie, multi-risico-identificatiecontrole en andere systemen om transactiebeveiliging te garanderen.

Snel: KuCoin stelt dat op blockchain gebaseerde activa binnen 2 minuten na uw transactie aan uw account worden toegevoegd, en dat geldopnames binnen 10 minuten worden voltooid.

Veilige Portemonnee: de portemonnee bevat meerlaagse codering, offline opslag in een bankkluis, het blokkeren van fondsen en regelmatige audits door de bank.

24/7 Klantendienst: KuCoin biedt 24/7 klantendienst aan via WeChat en andere platforms. Ze beweren dat de klantendienst eventuele problemen binnen 10 minuten kan verhelpen.

Winstdeling tussen Tokenhouders: het platform deelt 90% van de handelskosten met zijn gebruikers.

Verwijzingssysteem: KuCoin heeft een verwijzingssysteem waarbij het 40% van de transactiekosten van een gebruiker aan het lid geeft dat hen naar het platform heeft verwezen.

Proof-of-Stake Bonus: KuCoin deelt 50% met gebruikers die houder zijn KCS op de beurs van KuCoin. U verdient ook GAS voor het houden van NEO op de beurs.

Meerdere Valuta’s: KuCoin biedt momenteel volgende cryptocurrencies: ETH, LTC, NEO/GAS, OMG, QTUM, PAY, CVC, EOS, SNT, KNC, BTM, BHC. Tegen december 2017 is het bedrijf van plan meer dan 50 mainstream cryptocurrencyparen aan te bieden. Tegen december 2018 willen ze dat uitbreiden naar meer dan duizend cryptocurrencies.

Kwartaalinkopen: De beurs zal elk kwartaal KCS terugkopen. Het koopt tokens terug met behulp van de 10% winst verzameld uit transactiekosten. De terugkoop zal doorgaan tot 100 miljoen KCS zijn vernietigd.

kucoin