Litebit 2018-03-20T17:21:48+00:00

Informatie Litebit

LiteBit.eu is een cryptocurrencybeurs die momenteel actief is vanuit Zoetermeer. Enkele van de meest populaire cryptocurrencies op dit platform zijn BTC, LTC, ETH, BLK, PPC en CRW. Deze crypto’s kunnen worden verhandeld tegen Euro’s.

LiteBit heeft een zeer interessante functie van prijswaarschuwingen. Een gebruiker kan gratis prijswaarschuwingen ontvangen voor crypto-markten via e-mail of telegram. Deze meldingen kunnen een gebruiker betere inzichten geven in wat het beste moment is om te investeren. Een gebruiker kan tot 75 euro verhandelen en wisselen zonder een verificatieproces te doorlopen. Een gebruiker kan ook gebruik maken van de mogelijkheid van een krediettransactie waarbij het platform de gebruiker op de hoogte stelt van de beste investeringstijd volgens de marktfluctuaties.

LiteBit heeft verschillende betalingspartners voor vlotte accountfinanciering en transacties. Enkele van de opties zijn iDeal, Giropay, SEPA, Sofort, Uberweisung, Mister Cash etc. LiteBit biedt ook bepaalde partnerprogramma’s waar gebruikers via doorverwijzingen kunnen verdienen. Voor elke nieuwe gebruiker die door een lid wordt toegevoegd, verdient het lid 0,5% van het bedrag van de eerste bestelling van de nieuweling. Dit is een schitterende kans voor alle gebruikers om extra te verdienen door hun kennis aan anderen door te geven.

Alle miners of ontwikkelaars kunnen ook hun eigen cryptocurrency toevoegen op dit platform. Dit zou hen een kans geven om hun valuta te presenteren en in ruil daarvoor voordelen te verdienen.