Trading 2018-03-20T17:11:18+00:00

Trading (Handel)

Crypto Day Trading en Swing Trading kunnen zeer winstgevend zijn en er zijn bepaalde dingen waar u op moet letten om succesvol te zijn.

Zoals Sir Francis Bacon zei: “Kennis zelf is macht”. Ik wilde het hebben over 3 dingen die u voorbereiden om te profiteren van deze ongelooflijke kans op een nieuwe goudkoorts. Als u de goudkoorts en dot com-boom heeft gemist, is dit uw kans om ongelooflijke winsten te boeken in cryptocurrencies.

Deze reeks wil ik beginnen door te vertellen over het verzamelen van informatie, basishandelingen en enkele basisprincipes van day- en swingtrading.

Daytrading wordt beschreven als het kopen en verkopen van een munt binnen 24 uur. Swingtrading kan worden gedefinieerd als het kopen en verkopen van munten gedurende een periode van 2 – 6 dagen tot een paar weken. Enkele van mijn transacties worden binnen een paar minuten uitgevoerd. Dit zijn de 3 dingen die ik u zou aanraden om een voorsprong te geven bij de daytrading in altcoins. Altcoins zijn alle munten die een “alternatief voor bitcoin” zijn, aangezien bitcoin de eerste cryptocurrency was. De meeste, zo niet alle altcoins worden beïnvloed door het stijgen en dalen van bitcoin. Ik wil het hebben over 3 manieren om holistisch te kijken naar crypto-daytrading. Dit is het begin van een reeks over de daytrading van altcoins. Daar gaan we:

Onderzoek munten

Bij het onderzoeken van altcoins helpt het om eerst de munten in het algemeen te leren kennen. Hoewel u naar een grafiek kunt kijken en het technisch kunt analyseren om te beslissen of u gaat kopen/verkopen, helpt het ook om meer informatie te krijgen voor de maximalisatie van uw winst. Surf naar een beurs zoals Binance of Kucoin. Dit zijn de beurzen waar gebruikers altcoins kunnen ruilen voor bitcoin, Ethereum of USDT (niet te verwarren met USD). Ga de lijst met munten af en lees verder over elke munt. Dit zijn de meest voorkomende plaatsen om onderzoek te doen naar altcoins. Natuurlijk zou elke munt een website moeten hebben met een witboek dat informatie geeft over het gebruik van de munt, en de technologie die het ondersteunt, evenals de ontwikkelingsroute van de munt. Besteed aandacht aan deze ontwikkelingsroute aangezien deze meestal bepaalde datums aangeeft waarop de munt belangrijke mijlpalen zal bereiken. Deze mijlpalen kunnen variëren van ‘een wallet maken’, ‘product lanceren op blockchain mainnet, etc. De reden om hier aandacht aan te schenken, is omdat het de prijs meestal negatief of positief beïnvloedt, afhankelijk van hoe de community achter de munt de prestatie interpreteert.

Als u een grote opkomst of verlies van een munt ziet, betekent dit dat er in het nieuws iets over is gezegd. Nu is de truc om te proberen de informatie zo vroeg mogelijk te vernemen om deel uit te maken van de winst of om het verlies te vermijden. Ik weet dat dit vanzelfsprekend klinkt, maar veel daytraders kijken gewoon naar een muntgrafiek en denken dat ze kunnen bepalen waar het heen gaat op basis van alleen technische analyse. Plaatsen om munten te onderzoeken:

  • Bitcointalk.org – Een forum waar de meeste munten iets posten dat een ANN wordt genoemd en dat alleen verwijst naar een post waar munten aankondigingen doen.
  • Steemit.com – Dit is een iets nieuwere website die in feite wordt ondersteund door een munt zelf en waar veel mensen betrokken zijn bij cryptocurrencyonderzoek en het uitwisselen van post-informatie. Hoe beter de informatie, hoe meer de auteur wordt vergoed, dus proberen auteurs iets waardevols te bieden.
  • Medium.com – Deze website is de plaats waar munten veel aan PR doen, evenals die geluksvogels die deel uitmaken van het muntgelieerde programma posten hier ook. Hetzelfde kan gezegd worden voor Steemit.
  • Reddit.com – Hoewel reddit veel informatie over altcoins heeft, lijkt deze website een beetje meer vooringenomen. Soms gaan mensen graag naar deze website toe om valse berichten, geruchten, etc. te verspreiden.
  • Cointelegraph.com – U kunt algemene cryptocurrencynieuws vinden, gerelateerd aan de cryptocurrency in zijn geheel. De website helpt ook bij algemene muntanalyses.
  • Coinmarketcap.com – Dit is een geweldige bron met heel veel gegevens over alle munten, evenals cryptocurrencymarktkapitalisatie, hoeveelheid en muntuitwisselingsinformatie. Coinmarketcap heeft ook veel historische muntgegevens om u te helpen de bewegingen van munten te analyseren.
  • Cryptocompare.com – Deze website heeft “bijna” real-time muntgegevens in de zin dat de muntprijzen om de paar seconden worden bijgewerkt. Deze website heeft zeer gedetailleerde informatie over munten inclusief historische gegevens.

Zorg dat u een strategie hebt

Als u een altcoin overweegt te verhandelen, bepaal dan vooraf een aantal dingen.

  • Bepaal eerst de beste invoer- of koopprijs op basis van uw onderzoek en probeer erin te geraken op het laagst mogelijke punt van de dag. U kunt dit doen door naar een daggrafiek van de munt te kijken en te vergelijken met de openings- en sluitingskosten van de vorige dag. Hoewel dit niet 100% zekerheid geeft, kunt u een idee krijgen van hoe hoog of laag een munt zal vallen op basis van vroegere gegevens. Koop niet wanneer een munt op zijn hoogste niveau staat, tenzij u ervan overtuigd bent dat deze munt gewoon omhoog zal schieten.
  • Word niet te hebzuchtig – Op traditionele handelsdagen zouden daytraders ongelooflijk blij zijn met 1% – 2% winst in een dag of zelfs in een week. In altcoins is de onvoorspelbaarheid zo hoog dat het niet ongebruikelijk is dat u 30% winst maakt in een week. (Dit wil niet zeggen dat het zal gebeuren, maar het is mogelijk.) Als u een munt ziet stijgen tussen de 5% en 15%, stel dan een verkoop in om rond de 7% – 10% te komen en probeer niet elke keer de top te halen. Als u te vaak probeert een munt aan de top te pakken, zal u merken dat u vast zit in een ruil waardoor u langer moet wachten om te verkopen of om nooit te herstellen.
  • Bepaal uw risiconiveau – Met andere woorden, analyseer de munt en probeer het gemiddelde dagbereik te bepalen en probeer een redelijke verkooppositie te kiezen als deze onder een bepaald punt daalt. Het is net zo belangrijk om stop losses te bepalen en in te stellen als om een verkoop in te stellen op de winst die u probeert te bereiken.